Beton coatingBent u op zoek naar een ijzersterke beton coating voor uw garage, kelder, werkplaats of andere toepassing, dan is de beton coating van Prokol helemaal geschikt voor u. Met de beton coating van Prokol bent u er van verzekerd dat u een kwalitatief goede vloerafwerking krijgt aangeboden, waarbij u ook een goede service krijgt. Daarbij kent een beton coating een groot aantal voordelige eigenschappen, want deze is gemakkelijk te onderhouden, duurzaam, slijtvast, vloeistofdicht en goed bestand tegen diverse chemicaliën.

Bij Prokol heeft u de keuze uit meer dan tweehonderd verschillende kleuren voor een beton coating, wat de veiligheid en de uitstraling van een garage of werkplaats ten goede kan komen. Ieder type vloercoating kent zijn specifieke eigenschappen en kenmerken. Hierover vindt u meer op onze website en tevens kunt u hier ook meer specifieke informatie opvragen over de mogelijkheden van de beton coating van Prokol.

Wij begeleiden u graag met het maken van uw keuze hopen dat u hierdoor een weloverwogen productkeuze kunt maken. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 492 547 665. Wij zijn geopend van ma t/m vr van 08.00 tot 12.00 en van 12.30 - 17.00 uur.

Bekijk ook onze andere toepassingen of ga direct naar de productinformatie.