Brandvertragende coatingWilt u de brandveiligheid van uw woon- of werkomgeving vergroten, dan kan dit met een brandvertragende coating. De brandvertragende coating is zowel te gebruiken voor de particuliere als de zakelijke markt en is toepasbaar op verscheidene oppervlakken waaronder polyurethaan, polyurea, epoxy alsmede alle houtsoorten, waarbij het oorspronkelijke uitzicht van de ondergrond zo goed mogelijk wordt gehandhaafd.

De kleurloze universele brandvertragende coating vormt een vlamvertragende deklaag en een warmtebarrière bij blootstelling aan warmte of brand. De coating wordt dan omgezet in een dikke onbrandbare isolerende koolstoflaag waardoor de ondergrond goed beschermd wordt. Daarnaast is de brandvertragende coating niet milieu- of gezondheidsbelastend en is hij door zijn unieke samenstelling gifvrij en reukarm. De coating vergroot dus een groot gedeelte van uw veiligheid en bescherming en gaat snelle vlamuitbreiding tegen! De brandvertragende coating kan in bepaalde gevallen worden geleverd in diverse RAL-kleuren.

Vindt u het ook belangrijk dat uw werk- of woonomfgeving zo brandveilig mogelijk wordt ingericht en wilt u dit doen op een eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke manier? Kies dan voor de brandvertragende coating van Prokol. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 492 547 665 of via emailadres info@prokol.nl.