Over Prokol


Bijzondere resultaten in afdichting en afwerking, dat is wat de mensen bij Prokol nastreven. Sinds 1967 zijn de mensen achter Prokol met deze technieken bezig. Ruim twintig jaar opereert het bedrijf in zijn huidige vorm: als ontwikkelaar, leverancier en producent van vloeibare kunststoffen voor bouw en industrie.

Deskundige en enthousiaste medewerkers
Sinds Ron en Jan-Willem Koolen Prokol in 2001 overnamen, zijn zij de drijvende krachten achter een team van deskundige en enthousiaste medewerkers. Vakidioten, zo omschrijft Ron Koolen de mensen bij Prokol. “We denken allemaal graag buiten de kaders om antwoord te geven op een ontwerpvraag.” Of het nu om techniek of design gaat, wij maken de cirkel groter.” Een goede relatie met klanten en partners is daarbij onmisbaar, vindt Ron. “De kwaliteit van elk systeem staat of valt bij de verwerking ervan. Daarom is een goede samenwerking tussen alle partijen erg belangrijk.”

Complete systemen
Prokol ontwikkelt, produceert en levert al tientallen jaren vloeibare kunststoffen voor bouw en industrie. Voor bescherming en afdichting én voor esthetische afwerking. We leveren onder meer polyurethaan en hybride hotsprays, speciale primers en topcoatings. Hand verwerkbare producten als vloercoatings, gietvloeren en wandcoatings op basis van polyurea, epoxy, polyurethaan maken ons leveringsprogramma compleet.

Wereldspeler
Wereldwijd weten architecten, designers, ingenieurs- en adviesbureaus, overheidsinstellingen, gemeenten en gerenommeerde opdrachtgevers Prokol te vinden voor toepassingen met polymeertechniek. Als specialist in hotspraysystemen is Prokol zelfs een van de belangrijkste spelers op de internationale markt.

Denken in oplossingen
Als vakmensen reiken we bij Prokol klant- en projectgerichte oplossingen aan. Innovatieve systemen uit ons eigen leveringsprogramma, of een compleet nieuw systeem op maat dat we samen met de klant ontwikkelen. Flexibel, kostenefficiënt en met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en milieu.