ProLiner kwaliteitsconcept

De eindkwaliteit van elk systeem hangt nauw samen met de verwerking ervan. Als producent van hotspray systemen is Prokol er dan ook bij gebaat dat deze techniek op een correcte wijze wordt toegepast. Om dit te kunnen bewerkstelligen is een concept ontwikkeld waarbij het hele traject strikt volgens strakke richtlijnen verloopt. Dit kwaliteitsconcept wordt door ons gepresenteerd onder de naam ProLiner.

Het ProLiner concept is voorgekomen uit bijna 25 jaar ervaring met hotspray technieken alsmede ander coating technieken. Voor een opdrachtgever betekent het ProLiner concept eenvoudigweg “het kiezen voor kwaliteit”. Door te kiezen voor een ProLiner Certified Applicator krijgen alle partijen, vanaf de voorstudie tot de uitvoering van het project, de zekerheid dat het werk met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd.

De appliceurs binnen het ProLiner concept zijn door Prokol opgeleid waarbij alle facetten van deze techniek aan de orde zijn geweest. Zij beheersen de techniek dan ook tot in detail en beschikken zijn over voldoende ervaring op dit gebiedt. Deze applicateurs zijn herkenbaar aan het "Proliner Certified Applicator" logo. Het ProLiner certificaat is persoonsgebonden.

Het ProLiner concept bestaat uit de volgende zaken.

Advies en onderzoek ter plaatse
Een passend advies afgestemd op de vraag en aanwezige problematiek. Hierbij bezoekt een technisch team het project. Het eerste doel hierbij is om de haalbaarheid te beoordelen. Indien een passende oplossing kan worden geboden, wordt in samenwerking met Prokol, een uitgebreid advies opgesteld aangevuld met een offerte. Heeft u direct contact opgenomen met een technisch adviseur van Prokol dan kunt u op basis van het gedetailleerde advies en het bijgevoegde certified applicator overzicht een offerte aanvragen bij één of meerdere bedrijven.

Laboratorium onderzoek
Afhankelijk van de bevindingen kan aanvullend onderzoek in een laboratorium wenselijk zijn. Dit kan van belang zijn om te bepalen of een hotspray systeem geschikt voor een bepaalde chemische belasting of toepassing.

Complete systemen
Om kwaliteit te kunnen garanderen is het van belang dat gewerkt wordt met zorgvuldig op elkaar afgestemde producten. Prokol produceert en levert dan ook enkele complete systemen om niet afhankelijk te zijn van producten van derden. Een ProLiner Certified Applicator verwerkt dan ook enkel complete systemen van Prokol.

Een verzekerde garantie
Desgewenst bestaat de optie om projecten, uitgevoerd conform het ProLiner concept, op te nemen in een uitgebreide 10 jarige verzekerde garantie.

Wilt u meer informatie ontvangen over het Proliner concept, neem dan contact op met ons. Een overzicht van ProLiner Certified Applicators is eveneens beschikbaar op aanvraag.