Drinkwater coating


Drinkwater coating beschermt drinkwatertanks tegen diverse invloeden van buitenaf en is daarmee uitermate geschikt als hotspray afwerking om drinkwater de goede kwaliteit te laten behouden. De polyurea coating die wordt ingezet als drinkwater coating zorgt voor een langdurige bescherming van de ondergrond. Een drinkwater coating is ondermeer bedoeld om aantasting van de ondergrond tegen te gaan.

Het toepassen van een drinkwater coating is sterk gebonden aan richtlijnen. Naast een drinkwater coating biedt Prokol ook een coating voor het afwerken van afvalwaterinstallaties en behandelen van rioleringen. Dit zijn efficiente behandelingen welke bestand zijn tegen vele chemicaliën. Tevens zijn ze slijtvast en volledig naadloos te verwerken.

Meer specifieke informatie over de mogelijkheden en eigenschappen van onze drinkwater coating kunt u hier vinden of opvragen via ons aanvraagformulier. Voor vragen kunt u ook bellen met tel. +31 (0) 492 547 665 of u kunt een email sturen naar info@prokol.nl. Prokol werkt volgens een strikt kwaliteitsprotocol en kwaliteit en service spelen binnen het bedrijf een grote rol. Wij zijn u dan ook graag van dienst.