Epoxy coatingEen epoxy coating van Prokol is voor vrijwel elke ruimte geschikt is. Hierbij kunt u denken aan een magazijn, een werkplaats, een showroom, maar ook in de eigen woonomgeving waaronder de garage. Prokol levert een uitgebreid pakket aan vloersystemen waaronder een hoogwaardige epoxy coating.

Een epoxy coating heeft een moderne uitstraling en is gemakkelijk in onderhoud, hygiënisch, naadloos, slijtvast, stootvast en eventueel in antislip af te werken. De epoxy coating van Prokol zijn tevens goed chemicaliën bestendig en hierdoor zijn de producten geschikt voor vele doeleinden en toepassingen. De epoxy coating van Prokol is voor vrijwel elk grondoppervlak en inrichting te gebruiken.

Wij leveren onder andere een epoxy coating in strakke, transparante en antislip vorm, maar daarnaast heeft u ook de keuze uit een ruim aanbod kleurvariaties. Zowel zakelijke als particuliere gebruikers maken steeds vaker gebruik van een epoxy coating voor de vloer. De oplosmiddelvrije epoxy coating is gemakkelijk aan te brengen en bestaat uit 2-komponenten. Daarnaast heeft u bij Prokol de garantie op hoogwaardige kwalitatieve producten en een goede ondersteuning en service.

Heeft u nog vragen/opmerkingen? U kunt bellen met tel. +31 (0) 492 547 665 of een email sturen naar info@prokol.nl. 

Bekijk ook onze andere toepassingen, bezoek www.vloercoating.nl of www.polyurea.nl of ga direct naar de productinformatie.