EPS Coating


Een EPS polyurea hotspray coating wordt gebruikt als bekleding voor het isolatiemateriaal EPS. EPS kenmerkt zich door het gemakkelijk gebruik, doordat het eenvoudig te bewerken is en bestaat en ook nog licht van gewicht is. Ook wordt EPS gebruikt om over volledige vormvrijheid te beschikken wat goed van pas komt bij ondermeer attracties in pretparken of andere decoratieve afwerkingen waarbij objecten op een realistische wijze tot leven kunnen worden gebracht. Met hulp van frees en snijtechniek kan eenvoudig elke vorm worden uitgesneden waarna deze kan worden afgewerkt met een EPS Coating in nagenoeg elke gewenste kleur.

De EPS Coating van Prokol dient met een 2- componenten spuittechniek te worden aangebracht op het onderliggende materiaal en is geschikt om zowel binnen als buiten toe te passen. De EPS Coating van Prokol is oplosmiddelvrij en naadloos en biedt daarmee de mogelijkheid elke vorm van een coatinglaag te voorzien en de EPS Coating heeft daarbij een zeer korte droogtijd van slechts enkele seconden en levert hierdoor een grote snelheidswinst op.

Het verwerken van EPS in combinatie met polyurea vergt zorg en aandacht. Om de kwaliteit van het eindproduct zoveel mogelijk te waarborgen, werkt Prokol samen met ProLiner Preferred Applicators. Deze bedrijven zijn echte specialisten in hun vakgebied.

Lees meer over het toepassen van polyurea eps coatings...

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en eigenschappen van een hotspray EPS Coating? Op onze website kunt u meer informatie aanvragen middels het aanvraagformulier. Voor vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met tel. +31 (0) 492 547 665.