Polyurea hotspray coatings


Polyurea producent
Prokol ontwikkeld, produceert en levert al meer dan 20 jaar polyurea hotspray coatings. De afgelopen jaren is Prokol uitgegroeit tot één van de belangrijkste spelers in Europa op dit gebied. Het programma bestaat inmiddels uit diverse polyurea, polyurethaan en hybride coatings met elk hun eigen toepassingen.

Droog in seconden
Polyurea coatings zijn hoog reactief en harden binnen enkele seconden uit. Polyurea hotspray biedt door deze eigenschap direct resultaat tijdens de uitvoering en zijn daardoor al na enkele minuten beloopbaar.

Met een laagdikte bereik van 0,50 tot soms wel 10 mm sluit onze hotspray techniek feilloos aan op vele toepassingen. Hotspray coatings volgen naadloos de ondergrond in combinatie met sublieme eigenschappen.

De chemische en mechanische eigenschappen van polyurea coatings liggen, in vergelijking met de meeste andere coatings, op een bijzonder hoog niveau en laten hierdoor een zeer ruim toepassingsgebied toe.

Hoge druk spuitapparatuur
Het verwerken van hotspray coatings wordt gedaan met speciale spuitapparatuur. Meer informatie over de verwerking en de benodigde apparatuur kunt u bij "applicatie" vinden.

Polyurea hotspray ook in Nederland
In Europa begint de hotspray coating techniek ook steeds meer draagvlak te vinden en architecten en ontwerpers maken dankbaar gebruik van de bijzondere eigenschappen van deze producten. Steeds vaker worden gebouwen ontworpen op basis van BLOB architectuur waarbij de polyurea hotspray techniek als naadloze schil wordt aangebracht.

Lees meer over de verschillende toepassingsgebieden of bezoek www.polyurea.nl.

Lees meer over Polyurea Hotspray coatings van Prokol.