Scheuroverbruggend systeemProkol heeft een aantal systemen ontwikkeld voor de afdichting van onder andere parkeerdaken, terrassen, galerijen en balkons. Het scheuroverbruggend systeem wordt toegepast als afwerking van parkeerdaken. Dit systeem op basis van polyurea is een scheuroverbruggend systeem en bezit een groot rekvermogen met een zeer hoge treksterkte en is goed bestand tegen diverse chemicaliën. Hierdoor biedt het scheuroverbruggend systeem een goede bescherming van de constructie tegen inwatering en dooizouten.

Factoren als kleur, structuurkeuze, antislip en reinigbaarheid zijn belangrijk bij de afwerking van beloop- of berijdbare oppervlakten.. Een scheuroverbruggend systeem van Prokol biedt eventueel een goede antislip afwerking. Het scheuroverbruggend systeem kent een grote hoeveelheid aan toepassingen en mogelijkheden, waarbij problemen op een decoratieve wijze worden opgelost. Voor verdere specificaties over het scheuroverbruggend systeem kunt u onze website raadplegen of kunt u via onze website meer specifieke informatie aanvragen over dit product. Een omschrijving van het systeem kunt u tevens ook vinden bij onze bestek service.

Het scheuroverbruggend systeem is slechts één van de mogelijke toepassingen van Prokol. Wilt u meer weten over deze of andere toepassingen en de producten van Prokol, kijkt u dan eens op onze website. U kunt uiteraard ook meer informatie aanvragen of direct bellen met tel. +31 (0) 492 547 665.