Tank bekleding - TankafdichtingTank bekleding oftewel een afwerking van hotspray beschermt tanks uit de industrie tegen corrosie, chemische stoffen vanuit de omgeving en vrijwel alle weersinvloeden. De tank bekleding van Prokol is door de afwerking van de hotspray de oplossing voor de afwerking. De polyurea coatings die werkzaam zijn bij een tank bekleding zorgen voor een korte uitvaltijd vanwege zijn snelle verwerking – en reactietijden. De coating is onder andere geschikt als bescherming voor tanks bij tankstations en op- en overslagbedrijven.

Een tank bekleding is goed te gebruiken voor het rehabiliteren van opslagtanks waarbij een korte uitvaltijd een bijkomend voordeel is. Zo zijn de liners op basis van polyurea coatings bestand tegen een groot aantal chemicaliën en industriële stoffen. Het toepassen van een tank bekleding in de industrie is sterk verbonden aan scherpe richtlijnen. Prokol zal in sommige gevallen overgaan tot een praktische belastingtest om de geschiktheid voor een tank bekleding vast te stellen indien er te weinig informatie beschikbaar is.

Meer specifieke informatie over de mogelijkheden en eigenschappen van tank bekleding kunt u vinden op de website. Hier kunt u tevens ook informatie naar keuze aanvragen via ons aanvraagformulier. Voor vragen kunt u ook bellen met tel. +31 (0) 492 547 665 of mailen naar info@prokol.nl.