Naadloze dakafdichtingen tot 30 jaar garantie!


In de UK en Scandinavië wordt menig dak al voorzien van een Prokol hotspray systeem. Inmiddels is dit product ook aan een opmars in Nederland en Belgie begonnen. Niet verwonderlijk eigenlijk wanneer men alle voor- en nadelen naast elkaar zet. De acceptatie verloopt langzaam maar eenmaal geproefd wil een opdrachtgever niets anders meer.

Inmiddels word polyurea ook expliciet vermeld in de nieuwe Technische Voorschriften van het Wetenschappelijk en Technische centrum van het bouwbedrijf. Een mooi stukje erkenning dat het materiaal zijn plaats verdient voor deze toepassingen.

Prokol Hotspray Daksystemen vinden hun toepassing vooral op complexe dakvormen en daken voorzien van veel doorvoeringen, details en technische installaties. Onze daksystemen bieden een hoge weerstand tegen mechanische beschadigingen en zijn zomer en winter goed beloopbaar. Op deze naadloze hotspray worden een garantie gegeven tot 30 jaar.

Daarnaast vinden deze naadloze systemen hun toepassing in BLOB architectuur waar traditionele materialen tekort schieten. Binnen de Petrochemie, of andere industriële gebouwen kan ook de afwezigheid van vuur tijdens het aanbrengen van belang zijn.

Prokol dakcoatings zijn er in veel verschillende vormen met elk hun eigen functie. Onderstaand geven wij u een overzicht van de beschikbare producten.

Volwaardige daksystemen
Naadloos gespoten of gerolde volwaardige dakbedekking op basis van polyurethaan of polyurea. Deze systemen kunnen direct over bestaande dakbedekkingen worden aangebracht.
 • Rocathaan Hotspray RF - Naadloos gespoten en sneldrogend
 • Renothan & Renothan 300-E - Naadloos en handverwerkbaar
   
Dakdetail afdichting
Vloeibare dakbedekking om complexe details waterdicht op te kunnen nemen in combinatie met traditionele dakbedekkingen.
 • Renothan Dakdetail - Detailieringen in combinatie met andere daksystemen
 • Multiseal Vezels - Afdichting van kleine details
   
Beschermende en levensduur verlengende coatings
Voor daken op basis van gespoten polyurethaan schuimen alsmede warmte reflectie om de opwarming van gebouwen tegen te gaan. Deze coatings worden ook gebruikt om golfplaten en andere dakbeplating te kleuren en te beschermen.
 • Rocathaan Hotspray RF - Naadloos gespoten en sneldrogend
 • Multicoat - Levensduurverlengend en brandvertragend
 • ProFlect - Warmtewerende dakcoating voor diverse kunstof en bitumineuze daken
 
Veiligheidscoating en daklogo's
In veel gevallen is het wenselijk om aan te geven waar de veilige zones op een dak zich bevinden. Daarnaast worden steeds vaker logo's op het dak aangebracht als reclame voor luchtverkeer maar ook Google Earth.
 • ProSign - Veiligheidszones  en logo's op bestaande of nieuwe daken
   
Goot onderhoud
Coatings voor het onderhouden, herstellen en levensduur verlengen van dakgoten.
 • Renogoot - Verlengend de levensduur van hoten
 • Rocathaan Hotspray - Renoveren van bestaande industriele dakgoten

 
Download brochure naadloze daksystemen