Food sector versus naadloze afwerkingen


Bakkerijvloeren

Slagerijvloeren

Drinkwatertoepassingen
 
Steeds vaker worden vloeren en wanden binnen de food sector in kunststof uitgevoerd. Een ideale oplossing is natuurlijk als vloeren en wanden naadloos in elkaar overgaan waarbij putten en aansluitingen naadloos op worden genomen.

Prokol heeft hiervoor de ideale oplossing in de vorm van hotspray systemen. Deze gespoten systemen beschikken over een droogtijd van 10 seconden waardoor ze elke vorm naadloos volgen. Opstaande randen zijn eenvoudigweg te realiseren binnen hetzelfde systeem alsmede een antislip effect. Kitnaden behoren tot het verleden waardoor het reinigingsgemak van uw vloer en wand in geruime mate toeneemt.

Koos u in het verleden vaak voor een PU/cement afwerking, dan zijn de Rocathaan Hotspray Food systemen wellicht een ideaal alternatief hiervoor. Deze systemen weerstaan, door hun elasticiteit, grote temperatuursverschillen. Waar PU/cement systemen falen op basis van hun hard- en brosheid, houden Rocathaan Hotspray Food systemen stand. Rocathaan Hotspray Food is in nagenoeg elke kleur leverbaar en beschikt over een food- en drinkwater keur.

Naast Rocathaan Hotspray Food heeft Prokol ook sneldrogende ProFast systemen in haar programma. Deze systemen zijn het ideale alternatief op PMMA systemen echter volledig reukloos.