Vloercoatings als naadloze afwerking


Vloeren vormen de basis van onze woon- en werkomgeving. Kleur is hierbij sterk sfeerbepalend en als we ons prettig en veilig voelen in een ruimte komen we er graag en presteren beter. Het is dan ook in ieders belang om er samen voor te zorgen dat deze situatie gecreëerd kan worden

Kleuren en eigenschappen van vloercoatings
Met de vloercoatings van Prokol heeft u op het gebiedt van kleuren alle vrijheid. Onze producten zijn leverbaar in vele kleuren uit diverse waaiers waaronder RAL, NCS en BS. De epoxy vloercoatings van Prokol zijn sterk, slijtvast, goed chemicaliën bestendig en ook leverbaar in een antislip vorm. Rocapox epoxy vloercoatings zijn breed inzetbaar in ondermeer distributiecentra, magazijnen, werkplaatsen, hangars, parkeergarages, industriehallen, wasplaatsen en showrooms.

Richtlijnen
Deze vloercoatings kunnen vloeistofkerend of vloeistofdicht worden aangebracht en voldoend aan de richtlijnen voor CUR/PBV. Rocapox vloercoatings worden dan ook veelvuldig toegepast als vloerafwerking in parkeergarages.

Vloercoatings en het verwerken
Onze vloercoatings zijn oplosmiddelvrij, hebben een lange verwerkingstijd en laten zich eenvoudig verwerken met trekker, roller en kwast maar kunnen ook met airless equipement of een gevoede roller worden aangebracht. Ondanks de vele kleurmogelijkheden zijn de producten snel leverbaar in verschillende verpakkingen.

Adviserende rol
De opbouw van een vloercoating systeem is mede afhankelijk van het gebruiksdoel, de situatie, de ondergrond en natuurlijk uw wensen. Ook een juiste ondergrond voorbehandeling is van belang voor het verkrijgen van een goed eindresultaat. Prokol heeft als producent en leverancier steeds een adviserende rol. Een technisch adviseur van staat u dan ook graag terzijde. Met een gepast advies in de hand kunt u vervolgens uw applicateur vragen een offerte uit te brengen.

Wij helpen u hierbij dan ook graag. Bent u dus op zoek naar een passende oplossing, neem dan direct contact met ons op via 085 78 200 20 of info@prokol.nl.