Inkuipingen


Steeds vaker stelt de overheid als eis dat opslagtanks of andere bedrijfsprocessen in een vloeistofdichte bak, ook wel inkuiping genoemd, worden geplaatst.

Prokol levert onder de naam Rocathaan een reeks polyurea coatings speciaal voor deze toepassing. Rocathaan polyurea coatings zijn zeer goed bestand tegen vele chemicaliën en bezitten bijzondere eigenschappen op het gebiedt van treksterkte, slijtvastheid en mechanische weerbaarheid.

Het totaal van deze eigenschappen maakt dat een Rocathaan polyurea coating de meeste andere coatings ver achter zich laat.

Deze liner wordt verwerkt met behulp van een speciale spuitmachine. Het gespoten hotspray systeem hard uit in enkele seconden en volgt naadloos de ondergrond. Dit zorgt ervoor zorgt dat elk detail volledig vloeistofdicht wordt meegenomen in de afdichting.

De korte reactietijden van een Rocathaan polyurea coating zorgen ervoor dat het aangebrachte systeem binnen enkele minuten weer beloopbaar is.

Lees meer over deze coatings bij hotspray systemen.

Polyurea Joint Sealants
Prokol levert tevens joint sealants op basis van polyurea. Deze sneldrogende sealants zijn chemicalien bestendig en sneldrogend. Lees verder....