Tankbekleding met polyurea


Tank Coatings
Een afwerking van hotspray beschermt de meeste tanks tegen corrosie, chemische stoffen vanuit de omgeving evenals tegen nagenoeg alle weersinvloeden.

Met de juiste oppervlakte voorbehandeling, substraatvoorwaarde, productkeuze, laagdikte en applicatie op de werkvloer wordt een langdurige bescherming gerealiseerd. Door de snelle verwerking- en reactietijden vormen de polyurea coatings van Prokol over het algemeen een ideale afwerking voor tanks.

Tank Lining
De liners op basis van polyurea coatings van Prokol zijn bestand tegen vele chemische producten en industriële vloeistoffen. De voordelen op het gebiedt van applicatie en producteigenschappen maken deze secundaire lining de ideale oplossing voor het rehabiliteren van opslagtanks waarbij een korte uitvaltijd een bijkomend voordeel is.

Het toepassen van hotspray product als tankbekleding is in alle gevallen sterk gebonden aan scherpe richtlijnen. In sommige gevallen, wanneer onvoldoende informatie beschikbaar is, zal eveneens worden overgegaan tot een praktische belastingstest worden uitgevoerd om de geschiktheid vast te stellen.

Polyurea Joint Sealants
Prokol levert tevens joint sealants op basis van polyurea. Deze sneldrogende sealants zijn chemicalien bestendig en sneldrogend. Lees verder....