Snelle galerij systemen met ProFast


Een galerij is vaak een belangrijk deel van onze woonomgeving. Het is de toegang tot de woning en de afwerking en inrichting hiervan dragen sterk bij aan het woongenot.

Gedurende het hele seizoen worden ze blootgesteld aan allerlei weersinvloeden. Hoge en lage temperaturen zorgen voor beweging in de ondergrond. Stilstaand water kan inwerken en in combinatie met vorst kan dit nog meer schade opleveren aan de ondergrond. Wanneer ook nog eens dooizouten worden gebruikt kan er op termijn forse betonaantasting ontstaan door corrosie van de wapening.

Een bijkomend punt op galerijen is dat deze zo goed mogelijk toegankelijk dienen te blijven. Met traditionele systemen is het noodzakelijk loopvoorzieningen te treffen. Dit zorgt voor veel overlast en werkt kostenverhogend.

Met ProFast galerij systemen zijn de bovengenoemde problemen de wereld uit. De korte droogtijden maken het mogelijk te werken zonder loopvoorzieningen. Ook geuroverlast zoals bij PMMA producten, is niet aanwezig. Daarnaast zijn de ProFast producten volledig kleurvast en extreem slijt- en krasvast.

De mogelijkheden tot afwerking binnen ProFast zijn zeer divers. De mogelijkheden op dit vlak bespreken wij graag met u om zo aan uw wensen tegemoet te komen.