Vloeistofdichte vloer


De vloeistofdichte vloer van Prokol is geschikt voor diverse afwerkingen, waaronder magazijnen, garages, werkplaatsen en archieven, maar ook parkeerdaken, parkeergarages en viaducten. De vloeistofdichte vloer is zeer geschikt voor ondergronden waar vloeistofdichting of antislip afwerking vereist is. Prokol biedt hierin een ruime variatie aan coatings voor een vloeistofdichte vloer. Zo wordt Rocathaan Hotspray gebruikt als waterdicht membraam op viaducten en zorgt ondermeer voor het waterdicht bekleden van parkeerdaken en hellingbanen. Zo levert Prokol met de Rocathaan Hotspray producten een belangrijke bijdrage aan het realiseren van een vloeistofdichte vloer.

De epoxy coatings voor een vloeistofdichte vloer bestaan uit 2- komponenten, met kwalitatief hoogwaardige eigenschappen. Deze zijn oplosmiddelvrij en leverbaar in vele kleuren en varianten waaronder geluidsarme antislip vloeren. De coatings zijn makkelijk verwerkbaar en geschikt voor een middelzware tot zware belasting. Wij geven u graag advies welk systeem voor u het meest geschikt is!

Voor meer informatie over een vloeistofdichte vloer en de bijbehorende coatings raadpleeg de mogelijkheden op onze website. Mocht dit niet toereikend zijn dan kunt u meer informatie aanvragen via ons aanvraag formulier. Wij voorzien u desgewenst graag persoonlijk van goed advies en een perfecte service. 


Bekijk ook onze andere toepassingen of ga direct naar de productinformatie.