Wandcoating



De wandcoating uit het assortiment van Prokol kan gebruikt worden voor diverse toepassingen en ondergronden. Zo is de wandcoating te gebruiken voor minerale ondergronden, metalen, hout, geverfde ondergronden en nog meer. Daarbij is de wandcoating verkrijgbaar in diverse varianten waaronder mat, zijdeglans, hoogglans, transparant, wit of in diverse kleuren.

De wandcoating van Prokol is naadloos aan te brengen en tegen diverse chemicaliën bestand. Onze brandvertragende coating voor onder andere wanden werkt als vlamvertragende deklaag en warmtebarrière. De wandcoating van Prokol wordt onder meer gebruikt binnen sportaccommodaties, ziekenhuizen, laboratoria, maar ook in scholen of werkplaatsen, waarbij u kunt kiezen uit een decoratief of technisch oplossing met een Prokol wandcoating op basis van epoxy, polyurethaan of polyurea.

De wandcoating is in zeer veel kleuren bij Prokol verkrijgbaar en kan met een roller op de muur worden aangebracht. Tevens kent Prokol ook watergedragen wandcoatings als duurzame bescherming voor kunststof systemen.

Meer informatie over onze wandcoating vindt u op onze website of via onze bestekservice. Tevens heeft de mogelijkheid bij Prokol extra informatie aan te vragen over een product naar keuze. Deze informatie kunt u zowel per mail in PDF formaat als per reguliere post ontvangen.